marți, 19 februarie 2008

Ce este Reiki?

Reiki la baza este o practica spirituala,o scara a evolutiei pe lumina ce il duce pe om carte cele mai inalte culmii ale sufletului uman,pe cele mai inalte culmii ale pacii si ale armoniei.In traducere libera REI inseamna intelepciune divina Ki -energie vitala.In toate culturile si civilizatiile existente in lume intalnim diverse sisteme de evolutie spirituala(Radiestezie ,Qi Cong,etc)Reiki spre deosebire de celelate "Cai" socheaza prin pragmatism si usurinta cu care se poate practica de oricine ,indiferent de orientarea religioasa sexuala sau etnie.Reiki este Dragoste, Compasiune,Adevar, Armonie, Încredere şi Lumină.Prin Reiki ne putem vindeca de toate afectiuniele fizice psihice si emotionale si sa inlocuim toate problemele cu dragoste si lumina.Reiki nu este o religie o secta un cult bioenergie in nici un caz o grupare de satanistii sau oamenii ce se abat de la calea Domnului Dumnezeu din contra multi oamenii s-au intors la divinitate dupa practicarea reiki-ului .Din punctul meu de vedere Reiki-ul este una din multele porti spre fericirea absoluta si una din cele mai usor acesibile care duce rapid si sigur in locul unde cu toti vrem sa ajungem "scopul vietii"

REIKI NU NE REZOLVA PROBLEMELE NE PUNE FATA IN FATA CU ELE


Sistemul Usui dezvoltat de Mikao Usui cuprinde 3 nivele si al 4-lea nivel de maestru

Gradul 1-acordaj deschide si conecteaza la sursa universala de energie,se da acesul la utilizarea energiilor vindecatoare.
Gradul 2- armonizeaza cu sursa de energia universala contine 3 simboluri ce pot vindeca si pacienti aflati la disntante de mii de kilometrii
Gradul 3-contine simboluri de maestru ce ajuta la purificarea si evolutia spirituala a corpului fizic ,mental si emotional

Fiecare nivel aduce experiente noi ce conduc fiinta umana catre vindecare si eliberarea de tesiune si stres.

IDEALURILE REIKI

Arta secretă a chemării fericirii,

Vindecarea spirituală a tuturor bolilor,

Începând de azi elimină teama,

Începând de azi nu mai fi îngrijorat,

Începând de azi devotează-te muncii tale,

Începând de azi ai grijă de semenii tăi şi de toate fiinţele vii,

Dimineaţa şi seara împreunează-ţi mâinile pentru rugăciune,

Rosteşte aceste cuvinte din inima ta şi cântă aceste cuvinteMaestru Reiki Radu Raoul

3 comentarii:

Ahriman spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ahriman spunea...

Pentru cei care au "raportat" acest blog ca fiind offensive, grow up!!!! Cred ca sunt printre ei si practicanti de Reiki care poate ca ar trebui sa mai invete oleaca din ceea ce inseamna Reiki cu adevarat! Poate le mai vine mintea la cap!
Cat despre cei care vor sa invete, dati click pe urmatorul link unde gasiti o serie de resurse si carti in format pdf, gratuite!!!

Reiki Books

Anonim spunea...

la société de prêt qui m'accorde un prêt de 5.000.000,00 USD Quand d'autres investisseurs en prêt ont négligé mon offre mais que monsieur benjamin lee m'a accordé un prêt à succès, ils sont directement dans le financement de prêt et le projet en termes d'investissement. ils fournissent des solutions de financement aux entreprises et aux particuliers qui cherchent à accéder aux fonds des marchés financiers, ils peuvent vous aider à financer votre projet ou à développer votre entreprise. Contact par courriel :::: Aussi 247officedept@gmail.com ou écrivez sur le numéro de whatsapp au + 1- ( 989-394-3740)